Skip to content

Waarom Fysiotherapie Utrecht

Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. Lopen, staan en springen zijn veelvoorkomende bewegingen in ons dagelijks leven. Alleen zijn die niet meer zo vanzelfsprekend met klachten. Klachten kunnen op allerlei manier ontstaan. Dit kan iedereen overkomen. Waar het bij bij ons overt gaat is dat je zo goed mogelijk geholpen wordt krijgt. Effectief effect daar geloven wij in.

Uitgebreide specialistische kennis en ervaring
Al onze therapeuten staan ingeschreven als registertherapeut en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen van de KNGF.

Persoonlijke aandacht voor onze patiënten
U krijgt altijd persoonlijke begeleiding. Wij houden uw vooruitgang zo goed in de gaten en sturen indien nodig bij.

Altijd snel terecht
U hoeft bij ons nooit lang te wachten. Zelfs in het weekend en ’s avonds kunt u bij ons terecht.

Zo helpen we jou

Wij bieden fysiotherapie aan mensen met bewegingsklachten. Met gerichte behandeling, oefeningen en advies, werken onze fysiotherapeuten samen met jou aan jouw doelen. Wat is uw doel? Het verlichten van pijn? Weer kunnen sporten? Weer aan het werk gaan? Wat uw doel ook is, we helpen u er graag bij. Samen gaan we op weg naar klachtenvrij bewegen.

U bespreekt uw doelen met de fysiotherapeut en samen maken jullie een realistisch plan. Stap voor stap werken jullie aan het behalen ervan. De voortgang wordt regelmatig besproken.

physical-therapy