Skip to content

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Algemene fysiotherapie

Voor welke klachten?

Veel klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten kunnen door de manueel therapeut worden behandeld. Bijvoorbeeld:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen
  • Hoge rugklachten
  • Lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen
  • Bepaalde vormen van duizeligheid
  • Heupklachten

Behandelingen door een algemeen fysiotherapeut

Onze algemene fysiotherapeut zal eerst vragen stellen over uw klacht en u daarna onderzoeken. afhankelijk van uw klacht kunnen wij diverse technieken inzetten om de beweeglijkheid van uw nek te verbeteren. Mocht het nodig zijn. Dan krijgt u oefeningen en adviezen mee naar huis om de houding te verbeteren of de spieren te versterken.
Met verschillende technieken kunnen onze fysiotherapeuten de meeste klachten op een veilige en effectieve manier behandelen.